Αρησ Οφη - ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΡΗΣ-ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΚΑ 1-2 ΚΑΙ ΟΦΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ... / Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Αρησ Οφη - ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΡΗΣ-ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΚΑ 1-2 ΚΑΙ ΟΦΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ... / Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!. Ο οφη υποδέχεται στο γήπεδο. Ο άρης άνοιξε το σκορ όταν ο μάνος επιχείρησε το σουτ, ο σωτήριου απέκρουσε και ο μπερτόγλιο βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να την στείλει στα δίχτυα. Αν και ο οφη έδειξε διάθεση να γίνει πιο επιθετικός στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο άρης δεν περιορίστηκε σε αμυντικά καθήκοντα. Σπουδαίο ματς στο ηράκλειο με τους κρητικούς να υποδέχονται τους «κιτρινόμαυρους», που θέλουν να παραμείνουν στη δεύτερη θέση. Ένα παρατεταμένο μούγκρισμα ακούγεται καθώς σκάβει το χώμα με τα πόδια του, λίγο πριν ξεκινήσει με φόρα και σκυμμένο το κεφάλι την επίθεση προς τον αθλητή.

Αήττητος εκτός έδρας παραμένει ο άρης ο οποίος πέτυχε την 5η του νίκη μακριά από το «κλ. Σπουδαίο ματς στο ηράκλειο με τους κρητικούς να υποδέχονται τους «κιτρινόμαυρους», που θέλουν να παραμείνουν στη δεύτερη θέση. Ο τεχνικός του οφη γιώργος σίμος. Ο άρης επιβλήθηκε του οφη μέσα στο ηράκλειο, επιβεβαιώνοντας ότι φέτος οι δύο ομάδες κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο και λανθασμένα ταυτίζονται. 56 695 просмотров 56 тыс.

17Δεκ2017 - Football League: ΑΡΗΣ-ΟΦΗ | ΕΡΤ WebTV
17Δεκ2017 - Football League: ΑΡΗΣ-ΟΦΗ | ΕΡΤ WebTV from webtv.ert.gr
Ο νεαρός αθλητής όμως τον περιμένει. Τράκαρε πάνω στον διαιτητή ο μπερτόγλιο (vid). Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970. Αυτός ο άρης είναι για να γουστάρεις. Ο αρης που απειλούσε στην κόντρα επίθεση βρήκε γκολ το τρίτο του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο μάνος) του ματίγια. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα για τη 13η αγωνιστική της super league στο match center του novasports.gr. Αήττητος εκτός έδρας παραμένει ο άρης ο οποίος πέτυχε την 5η του νίκη μακριά από το «κλ. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του οφη με τον άρη για την 13η αγωνιστική της super league.

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα για τη 13η αγωνιστική της super league στο match center του novasports.gr.

Ο οφη υποδέχεται στο γήπεδο. Η παε άρης είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Ο άρης είναι πολύ σοβαρός, έρχεται με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του παοκ, δεν έχει σοβαρές απουσίες και εκτός έδρας έχει 4/5 νίκες. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ αλλά ο αρης με πέναλτι του ματίγια στο 76' (το. Ο άρης εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και στο 74' ο μάνος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον νίκο βαφέα. Μπουσέ, σούντγκρεν, σάκιτς, ρόουζ, μπεναλουάν, σάσα (90' μπακούτσης), ματίγια, γκάμα (71' γκαρσία), σίλβα (71' μαντσίνι), μπερτόγλιο (72' τζέγκο). Σκόρερ για τους «κίτρινους» ήταν οι φακούντο μπερτόλιο και ματίγια, με τον πρώτο να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 29' και το 42'. Αστείο περιστατικό στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης του οφη με τον άρη. Ξεκινάει με δύναμη προς τον στόχο του: Με φόρα από την νίκη στο ντέρμπι με τον παοκ, ο αρης θέλει να πάρει ακόμη ένα διπλό τη φετινή χρονιά, αυτή τη φροά στο «γεντί κουλέ» επί του οφη. Ο άρης ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του μπερτόλιο στο 29' και στο 42', απέναντι σε έναν οφη που είχε πολλά κενά στην αμυντική του λειτουργία. Ο τεχνικός του οφη γιώργος σίμος. Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Οι θεσσαλονικείς δεν έμειναν στη νίκη επί του συμπολίτη παοκ. Σκόρερ για τους «κίτρινους» ήταν οι φακούντο μπερτόλιο και ματίγια, με τον πρώτο να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 29' και το 42'. Ξεκινάει με δύναμη προς τον στόχο του: Μπουσέ, σούντγκρεν, σάκιτς, ρόουζ, μπεναλουάν, σάσα (90' μπακούτσης), ματίγια, γκάμα (71' γκαρσία), σίλβα (71' μαντσίνι), μπερτόγλιο (72' τζέγκο).

ΑΡΗΣ- ΟΦΗ | Στοίχημα | Προγνωστικά (Super League 2019-20 ...
ΑΡΗΣ- ΟΦΗ | Στοίχημα | Προγνωστικά (Super League 2019-20 ... from i.ytimg.com
Αστείο περιστατικό στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης του οφη με τον άρη. Με φόρα από την νίκη στο ντέρμπι με τον παοκ, ο αρης θέλει να πάρει ακόμη ένα διπλό τη φετινή χρονιά, αυτή τη φροά στο «γεντί κουλέ» επί του οφη. Ποδοσφαιρική έδρα της ομάδας είναι το ιδιόκτητο γήπεδο κλεάνθης βικελίδης. Αν και ο οφη έδειξε διάθεση να γίνει πιο επιθετικός στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο άρης δεν περιορίστηκε σε αμυντικά καθήκοντα. Ο τεχνικός του οφη γιώργος σίμος. Από σάββας πλαγίσος 19/12/2020 22:03. 56 695 просмотров 56 тыс. Ο άρης εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και στο 74' ο μάνος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον νίκο βαφέα.

29', 42' μπερτόγλιο, 76' πεν.

Ο άρης είναι πολύ σοβαρός, έρχεται με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του παοκ, δεν έχει σοβαρές απουσίες και εκτός έδρας έχει 4/5 νίκες. Ένα παρατεταμένο μούγκρισμα ακούγεται καθώς σκάβει το χώμα με τα πόδια του, λίγο πριν ξεκινήσει με φόρα και σκυμμένο το κεφάλι την επίθεση προς τον αθλητή. Ποδοσφαιρική έδρα της ομάδας είναι το ιδιόκτητο γήπεδο κλεάνθης βικελίδης. Ο άρης επιβλήθηκε του οφη μέσα στο ηράκλειο, επιβεβαιώνοντας ότι φέτος οι δύο ομάδες κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο και λανθασμένα ταυτίζονται. Από σάββας πλαγίσος 19/12/2020 22:03. 56 695 просмотров 56 тыс. Οι θεσσαλονικείς δεν έμειναν στη νίκη επί του συμπολίτη παοκ. Τηλεοπτικά από το nova sports 2hd. Ο οφη μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ιδιαίτερα αποφασισμένος και επιθετικός, χωρίς να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ την ενέργειά του. 29', 42' μπερτόγλιο, 76' πεν. Τα δυο γκολ των θεσαλονικέων ήρθαν από τον μπερτόλιο. Αστείο περιστατικό στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης του οφη με τον άρη. Ο ματίγια μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών άρης:

Ποδοσφαιρική έδρα της ομάδας είναι το ιδιόκτητο γήπεδο κλεάνθης βικελίδης. 29', 42' μπερτόγλιο, 76' πεν. Ο άρης ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του μπερτόλιο στο 29' και στο 42', απέναντι σε έναν οφη που είχε πολλά κενά στην αμυντική του λειτουργία. 2 dnb σε απόδοση 1.80. Ένα παρατεταμένο μούγκρισμα ακούγεται καθώς σκάβει το χώμα με τα πόδια του, λίγο πριν ξεκινήσει με φόρα και σκυμμένο το κεφάλι την επίθεση προς τον αθλητή.

ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 3-1 (ΓΚΟΛ στο 94' ο ΜΑΡΤΙΝΕΘ) | ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ 31 ...
ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 3-1 (ΓΚΟΛ στο 94' ο ΜΑΡΤΙΝΕΘ) | ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ 31 ... from i.ytimg.com
Ξεκινάει με δύναμη προς τον στόχο του: Αστείο περιστατικό στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης του οφη με τον άρη. Οι θεσσαλονικείς δεν έμειναν στη νίκη επί του συμπολίτη παοκ. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ αλλά ο αρης με πέναλτι του ματίγια στο 76' (το. Σκόρερ για τους «κίτρινους» ήταν οι φακούντο μπερτόλιο και ματίγια, με τον πρώτο να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 29' και το 42'. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα για τη 13η αγωνιστική της super league στο match center του novasports.gr. Ένα παρατεταμένο μούγκρισμα ακούγεται καθώς σκάβει το χώμα με τα πόδια του, λίγο πριν ξεκινήσει με φόρα και σκυμμένο το κεφάλι την επίθεση προς τον αθλητή. Θα καταθέσουμε τα στοιχεία μας στη δικαιοσύνη.

Μπουσέ, σούντγκρεν, σάκιτς, ρόουζ, μπεναλουάν, σάσα (90' μπακούτσης), ματίγια, γκάμα (71' γκαρσία), σίλβα (71' μαντσίνι), μπερτόγλιο (72' τζέγκο).

Ο οφη υποδέχεται στο γήπεδο. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Ο νεαρός αθλητής όμως τον περιμένει. Ο ματίγια μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών άρης: Ο άρης μετά από την νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον παοκ στο «κλεάνθης βικελίδης», δοκιμάζεται κόντρα στον οφη, στο ο άρης μετά το σπουδαίο παιχνίδι της θεσσαλονίκης με τον παοκ, σήμερα (19:30) έχει μπροστά του ένα ακόμα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, με αντίπαλο τον οφη στην κρήτη. Αήττητος εκτός έδρας παραμένει ο άρης ο οποίος πέτυχε την 5η του νίκη μακριά από το «κλ. Ο τεχνικός του οφη γιώργος σίμος. Ποδοσφαιρική έδρα της ομάδας είναι το ιδιόκτητο γήπεδο κλεάνθης βικελίδης. Ο άρης είναι πολύ σοβαρός, έρχεται με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του παοκ, δεν έχει σοβαρές απουσίες και εκτός έδρας έχει 4/5 νίκες. Σπουδαίο ματς στο ηράκλειο με τους κρητικούς να υποδέχονται τους «κιτρινόμαυρους», που θέλουν να παραμείνουν στη δεύτερη θέση. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ αλλά ο αρης με πέναλτι του ματίγια στο 76' (το. Τράκαρε πάνω στον διαιτητή ο μπερτόγλιο (vid). Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του οφη με τον άρη για την 13η αγωνιστική της super league.

banner